Her er hvad nogle
af mine arbejdsgivere
har sagt....  

Her er hvad nogle
af mine arbejdsgivere
har sagt...

“Rikkelie Sommer har været ansat hos ]ulie Sandlau A/S som Art Director og web ansvarlig. Rikkelie arbejder hurtigt, passioneret og kompetent med grafiske opgaver.

Hun formår hurtigt at sætte sig ind i nye opgaver og leverer hurtigt et godt resultat.

Rikkelie har desuden arbejdet professionelt og kompetent med vores webshop og af konkrete resultater har Rikkelie været med at implementere og afslutte en opgradering af vores website.”

“Rikkelie var ansat i 14 måneder til at starte et pilotprojekt op på vore daginstitutioner. Pilotprojektet gik ud på, at de skulle teste en hel del IT-udstyr og en digital løsning, der var under udvikling.

Rikkelie skulle således selv definere opgaven, planlægge projektet, kommunikere med leverandøren, implementere løsningerne og forestå uddannelsen i disse.

Det var en kompleks og til tider en utaknemmelig opgave, som Rikkelie løste selvstændigt og meget fornemt.

Ved siden af, lavede Rikkelie særdeles flotte brochurer og web-løsninger internt for afdelingen.”

Kompetencer: Gode resultater, Høj integritet, Kreativ

“Rikkelie is not only a motivated and creative graphic designer or but also a passionate and inspiring person.

Rikkelie is achievement oriented, open minded and a person you can trust to get the job done with a smile.”

“Rikkelie Sommer er en dygtig webdesigner som både forstår sig på det designmæssige og det programmeringstekniske. På denne måde forstår hun at omsætte idéer til minimalistiske brugervenlige hjemmesider… til aftalt tid!”

Kompetencer: Værdifuld, Til tiden, Høj integritet

“Rikkelie Sommer har været ansat hos Icopal A/S som Mediegrafiker i mit team.

Rikkelie havde ansvaret for grafisk udarbejdelse af brochurer, arbejdsvejledninger m.v. til interne og eksterne kunder. I den forbindelse har hun yderligere stået for behandling/bearbejdning af billeder til disse.

Hun har desuden udarbejdet annoncer til trykte medier såvel som online medier. Det har endvidere været Rikkelies ansvar at vedligeholde og videreudvikle vores danske hjemmesider.

Rikkelies faglige indsats har været yderst tilfredsstillende – og hun har løftet opgaver med et højt niveau af professionalisme og kreativitet.

Jeg kan derfor anbefale Rikkelie Sommer som en kompetent arbejdskraft, inden for DTP og webadministration.”

“Rikkelie løser sine opgaver på forbilledlig vis. Lynhurtigt har hun fået styr på selv komplicerede kommunikationsprogrammer, arbejdsgange og visuelt udtryk hos Change. Og lynhurtigt har Rikkelie selvstændigt stået for online afdelingens mange grafiske opgaver.

Rikkelie er kreativ, skøn at samarbejde med og frem for alt en rigtig dygtig grafiker. Og det bedste af det hele er, at hun arbejder i et herligt højt tempo. Opstår der undervejs områder, som Rikkelie ikke har 100% styr på, ser hun det som spændende udfordringer, der hurtig skal findes en løsning på.

Og med hendes professionelle og selvstændige tilgang til arbejdsopgaverne, finder hun selv denne løsning i løbet af kort tid.

Jeg kan på det varmeste anbefale Rikkelie Sommer som grafiker og koordinator.”

“Rikkelie Sommer udfører sine opgaver entusiastisk og med en høj grad af ansvar, kreativitet og professionalisme i koordineringen af udvikling af salgsmaterialer.

Hun har opfyldt sine opgaver til vores største tilfredshed og med stor motivation.

Baseret på hendes lange erfaring og høje kompetence inden for DTP og AD, kan jeg kun give Rikkelie Sommer mit bedste anbefaling inden for grafisk design og koordinering.”

“Rikkelie Sommer har været ansat som Salgsassistent og udført mangeartede opgaver med høj grad af selvstændighed til vores store tilfredshed. Hun er særdeles dygtig til IT, og besidder en høj grad af servicemindedhed.

Yderligere har Rikkelies positive livssyn og gåpåmod bevirket, at hun er særdeles vellidt blandt kunder, kolleger og foresatte. Alt i alt kan jeg give Rikkelie Sommer mine bedste anbefalinger”

Tilføj din overskrift her