Jeg laver alt inden for grafisk design – både online og offline (til print eller tryk).

Eksempler:
Brochurer, visitkort, opslag, postkort, annoncer, webbannere, kampagne materiale og meget andet.

Nyhedsbreve

Har du brug for en til at opsætte og udsende nyhedsbreve? Få sendt nyheder ud til relevante målgrupper og styrk dit salg både online og offline.
Jeg har erfaring med bl.a. Mailchimp, Webcrm og andre systemer.

Priser
Timepris for udførelse af grafisk arbejde eller udsendelse af nyhedsbreve 300,-/tm. (ekskl. moms) eller efter aftale. Skriv for et uforpligtende tilbud på din opgave.

Godt grafisk design – er godt håndværk

Det er ikke kunst. Fordi kunst efterlader plads til tolkning. Grafisk design handler derimod om at understøtte eller formidle et budskab. Der er altså en mening med galskaben. Godt design er nemlig velinformeret design, og den information kommer fra strategien. Det skal forankres i research og strategi, som typisk etableres i en brand guide.


En guide er netop dét, en vejledning, hvor der er plads til at udforske. Design er nødt til at være fleksibelt, når det skal bruges på tværs af touchpoints. Præcis samme design virker ikke nødvendigvis på både POS-materiale og outdoor. Ikoner i en app er ikke nødvendigvis de bedste på websitet. Godt design er formgivet i forhold til sin kontekst. Vi laver guides og ikke regler, fordi der skal være plads til at gøre det rigtige på det rigtige tidspunkt. Samtidig sikrer en guide en ensartethed og genkendelighed i dit design.